Homeland seizoen 2 BNN

mrt 7th, 2013
In Series
1016 Views

Homeland seizoen 2 BNN

Vanaf 9 maart is Homeland weer te zien bij BNN op Nederland 3. Deze tv serie heeft dit jaar drie Golden Globes weten te winnen en recent is seizoen 3 van start gegaan op de Amerikaanse televisie.

Op 9 maart start om 21:45 uur de herhaling van het eerste seizoen, elke dag zal één aflevering van Homeland seizoen 1 te zien zijn. Op 24 maart zal de eerste aflevering van Homeland seizoen 2 uitgezonden worden om 20:25 uur, elke week zal vervolgens een aflevering van seizoen 2 te zien zijn op BNN.

Synopsis

Homeland is een tv serie van de zender Showtime en ging op 2 oktober 2011 in Amerika in première. Homeland gaat over CIA agente Carrie Mathison (gespeeld door Claire Danes) die ervan overtuigd is dat de recent geredde krijgsgevangene Nicholas Brody (gespeeld door Damian Lewis) in werkelijkheid een spion van al Qaida is, die is ingeschakeld om een terreuraanslag in Amerika te plannen.

Ook online

Kun je niet wachten om seizoen 2 te zien op BNN of wil je seizoen 3 alvast zien? Lees dan ons artikel over gratis online tv series kijken.

Verkrijgbaar bij Bol.com